Share |

Pentuesuunnitelmat / Puppy plans

AKITA:

FI MVA LV MVA EE MVA Mako Go Hongousou "Mako" & FI MVA SE MVA EE MVA Takumachi Go Shun'You Kensha "Taku"
Astutus on onnistunut ja upean punaisia pentuja odotetaan syntyviksi syyskuun lopulla. Makon luonne on äärimmäisen rauhallinen, herttainen ja omanarvontunteva. Mako on sosiaalinen niin koiria kuin ihmisiäkin kohtaan. Taku rakastaa yltiöpäisesti kaikkia ihmisiä, mutta akitan rodun omaisesti ei pidä toisista uroskoirista. Todella kauniit valiovanhemmat, joista odotan korkealaatuisia pentuja. Makon silmät terveet ja lonkat A/A, Takun silmät terveet ja lonkat B/C. Pentueen sukusiitos neljän sukupolven mukaan laskettuna 0%.
Linkki pentueen sukutauluun.
---
C.I.B PL JMVA FI MVA PL MVA GE MVA BG GR MVA BG MVA ME MVA HISAKO GO AKOGARENO "Hisse" & Buzan Go Kimpou Kensha "Tauski"
Astutus on onnistunut ja kauniin punaisia pentuja odotellaan syntyväksi lokakuun alussa. Hisako on näyttävä ylväs narttu, jolla on ystävällinen mutta hyvin omanarvontuntoinen luonne. Tauskilla on hyvin pehmeä luonne, enemmänkin ujo kuin mitenkään dominoiva. Molemmat vanhemmat ovat ystävällisiä kaikkia ihmisiä kohtaan. Hissen silmät ovat terveet ja lonkat B/B. Tauskin silmät ovat terveet, polvet 0/0, kyynärät 0/0 ja lonkat A/B. Pentueen sukusiitos neljän sukupoven mukaan laskettuna 0%.
Linkki pentueen sukutauluun.
---
VUORENVARMAN KUURANKUKKA "Kami" & FI MVA SE MVA EE MVA Takumachi Go Shun'You Kensha "Taku"
Astutus on onnistunut ja punaisia ja valkoisia pentuja odotetaan syntyväksi lokakuun alussa. Kami on kauniin puhtaanvalkoinen nuori narttu, joka on pärjännyt hienosti näyttelyissäkin. Luonteeltaan Kami on sosiaalinen mutta omaa kyllä hyvin akitamaisen tarvittaessa tiukankin luonteen.  Taku rakastaa yltiöpäisesti kaikkia ihmisiä, mutta akitan rodun omaisesti ei pidä toisista uroskoirista. Kamin silmät terveet ja lonkat A/A, Takun silmät terveet ja lonkat B/C. Pentueen sukusiitos neljän sukupolven mukaan laskettuna 0%.
linkki pentueen sukutauluun
---
VUORENVARMAN VOITONMARSSI "Kira" & GOROU GO AKOGARENO "Simba"
Astutus on onnistunut ja punaisia ja brindlejä pentuja odotetaan syntyväksi lokakuussa. Kira on luonteeltaan äärettömän kiltti ja alistuvainen narttu. Kira ei sano koskaan kellekään pahasti, ei ihmisille eikä koirille. Simba puolestaan on hyvin itserakas ja dominoiva uros. Simba suhtautuu vieraisiin ihmisiin välinpitämättömästi ja muista uroksista Simba ei pidä. Mielestäni nämä vähän vastakohtaiset persoonat tasoittavat sopivasti toisiaan. Kira on kauniin värinen vaalea brindle, jolla on terve rakenne. Simba puolestaan on todella isokokoinen, ylväs ja ryhdikäs uros. Kiran silmät ovat terveet ja lonkat C/C. Simballa on terveet silmät ja lonkat A/A. Pentueen sukusiitos neljän sukupolven mukaan laskettuna 3,13%.
linkki pentueen sukutauluun
---
 Haluatko tarjota kodin aikuiselle koiralle?
Silloin tällöin etsin kotia jalostuksesta eläköityville koirille tai nuorille koirille jotka eivät täytä kaikilta osin jalostuskoiran kriteereitä. Joskus saattaa olla myös kasvatteja etsimässä uutta kotia elämäntilanteiden muutosten myötä. Ota rohkeasti yhteyttä jos sinulla on tarjota rakastava koti aikuiselle koiralle.

KISHU:

C.I.B LT JCH LT CH LV CH EE CH FI CH Adannaya Incipita Vita "Aada" &
FI CH EE CH LV CH LT CH SE CH DK CH NORD CH BALTIC CH Kamishiro No Gishun Go Gunrou Towasou "Gin"

Astutus on onnistunut ja pentuja odotetaan syntyväksi syksyllä 2017 upeista valiovanhemmista. Isällä lonkat C/C, kyynärät 0/0 ja terveet silmät. Emolla lonkat A/A, kyynärät 0/0 ja terveet silmät. Molemmat vanhemmat ovat luonteeltaan sosiaalisia ja ystävällisiä, joskin rodun luonteeseen kuuluen hieman ujoja uusia ihmisiä kohtaan. Pentueen sukusiitos neljän sukupolven mukaan laskettuna on 0%. Linkki pentueen sukutauluun.


HOKKAIDO:

Pentue suunnitteilla syksyllä 2017.

SHIBA:

Ei pentueita suunnitteilla.
 

Lisätiedot sähköpostilla tai puhelimitse. Täältä löydät yhteystiedot.  

More information by e-mail or phone. Here you can find contact information.

 

PUPPIES POWERED BY:

probooster_logo_ban.jpg

Agria_logo.jpg 

Pennut luovutetaan Vuorenvarman kennelistä:

- Aikaisintaan 7 viikon ikäisinä
- Rekisteröityinä Suomen Kennelliittoon
- Eläinlääkärin tarkastamina
- Mikrosirutettuina
- Madotettuina väh. kahdesti
- Hyvin ihmisiin ja muihin koiriin sosiaalistettuina

Pennut saavat uusiin koteihin lähtiessään mukaansa:

- Japanilaisten rotujen pentukirjan
- Pentupaketin, joka sisältää kaiken mitä pentu rakkauden ja johdonmukaisuuden lisäksi tarvitsee: panta + hihna, ruokakuppi, leluja, pureskeltavaa yms. Pentupaketti on pakattuna hienoon oranssiin Vuorenvarman-reppuun
- Ruokaa, jota pentu on tottunut kennelissä syömään
- Rokotusohjelman

Kauppahinta sisältää edellä mainittujen lisäksi:

- Arvonlisävero 24%
- Agria-pentuvakuutuksen piilevien vikojen varalle
- 20% alennuksen kaikista tarvikeostoista kasvattajan omistamasta eläintarvikeliike Huacayasta
- Kasvattajan tuen kaikissa akitaan/hokkaidoon/shibaan/kishuun liittyvissä kysymyksissä
- Mahdollisuuden palauttaa akita/hokkaido/shiba/kishu kasvattajalle, jos omistaja ei sitä kykene pitämään jostain syystä
- Liittymismaksun ja vuoden jäsenyyden Suomen Nihonken ry:ssä tai Suomen Shiba ry:ssä.
- Akitan pennuilla takuun perinnöllisien AI-sairauksien (SA, UDS) varalle: Jos pentu menehtyy AI-sairauteen alle 1-vuotiaana, koko kauppahinta hyvitetään. Jos pentu menehtyy AI-sairauteen alle 2-vuotiaana, puolet kauppahinnasta hyvitetään.