Share |

Pentuesuunnitelmat / Puppy plans

AKITA:

 
Vuorenvarman Luvaton Rakkaus "Nala" & Vuorenvarman Pelimies "Pokeri"

Astutus on onnistunut ja pentuja odotetaan syntyväksi huhtikuun 2018 alussa. Odotan syntyväksi punaisia pentuja. Molemmat vanhemmat ovat luonteeltaan erittäin sosiaalisia ja ihmisystävällisiä. Emolla on terveet silmät ja lonkat B/B. Isällä terveet silmät ja lonkat B/A. Pentueen sukusiitosprosentti 4:n sukupolven mukaan laskettuna 0%. 
Linkki pentueen sukutauluun

--- 
Vuorenvarman Löytäjä saa pitää "Lucy" & FI CH EE CH SE CHTakumachi Go Shun'you Kensha "Taku"
Astutus on onnistunut ja pentuja odotetaan syntyväksi huhtikuun 2018 loppupuolella. Odotan syntyväksi punaisia pentuja. Lucy on luonteeltaan erittäin herttainen tyttö ja tulee hyvin toimeen ihmisten ja eläintenkin kanssa hevostilan koirana. Taku on iloinen ja ystävällinen uros ihmisiä kohtaan, mutta käyttäytyy dominoivasti toisia uroksia kohtaan akitamaiseen tapaan. Emolla on terveet silmät ja lonkat C/C. isän silmät terveet ja lonkat C/B. Pentueen sukusiitosprosentti 4:n sukupolven mukaan laskettuna 0%.
Linkki pentueen sukutauluun
---
FI CH EE CH SE CH Vuorenvarman Narsisti "Norsu" & FI CH EE CH SE CHTakumachi Go Shun'you Kensha "Taku"

Astutus on onnistunut ja pentuja odotetaan syntyväksi toukokuun 2018 alussa. Odotan syntyväksi punaisia pentuja. Norsu on luonteeltaan erittäin iloinen ja aktiivinen akita ja ottaa kaikki ihmiset avosylin vastaan. Taku on iloinen ja ystävällinen uros ihmisiä kohtaan, mutta käyttäytyy dominoivasti toisia uroksia kohtaan akitamaiseen tapaan. Emolla on terveet silmät ja lonkat A/A. isän silmät terveet ja lonkat C/B. Pentueen sukusiitosprosentti 4:n sukupolven mukaan laskettuna 0%.
Linkki pentueen sukutauluun


 Haluatko tarjota kodin aikuiselle koiralle?
Silloin tällöin etsin kotia jalostuksesta eläköityville koirille tai nuorille koirille jotka eivät täytä kaikilta osin jalostuskoiran kriteereitä. Joskus saattaa olla myös kasvatteja etsimässä uutta kotia elämäntilanteiden muutosten myötä. Ota rohkeasti yhteyttä jos sinulla on tarjota rakastava koti aikuiselle koiralle.


KISHU:

Seuraava pentue suunnitteilla loppuvuodesta 2018


Lisätiedot sähköpostilla tai puhelimitse. Täältä löydät yhteystiedot.  

More information by e-mail or phone. Here you can find contact information.

 

PUPPIES POWERED BY:

probooster_logo_ban.jpg

Agria_logo.jpg 

Pennut luovutetaan Vuorenvarman kennelistä:

- Aikaisintaan 7 viikon ikäisinä
- Rekisteröityinä Suomen Kennelliittoon
- Eläinlääkärin tarkastamina
- Mikrosirutettuina
- Madotettuina väh. kahdesti
- Hyvin ihmisiin ja muihin koiriin sosiaalistettuina

Pennut saavat uusiin koteihin lähtiessään mukaansa:

- Japanilaisten rotujen pentukirjan
- Pentupaketin, joka sisältää kaiken mitä pentu rakkauden ja johdonmukaisuuden lisäksi tarvitsee: panta + hihna, ruokakuppi, leluja, pureskeltavaa yms. Pentupaketti on pakattuna hienoon oranssiin Vuorenvarman-reppuun
- Ruokaa, jota pentu on tottunut kennelissä syömään
- Rokotusohjelman

Kauppahinta sisältää edellä mainittujen lisäksi:

- Arvonlisävero 24%
- Agria-pentuvakuutuksen piilevien vikojen varalle
- 20% alennuksen kaikista tarvikeostoista kasvattajan omistamasta eläintarvikeliike Huacayasta
- Kasvattajan tuen kaikissa akitaan/hokkaidoon/shibaan/kishuun liittyvissä kysymyksissä
- Mahdollisuuden palauttaa akita/hokkaido/shiba/kishu kasvattajalle, jos omistaja ei sitä kykene pitämään jostain syystä
- Akitan pennuilla takuun perinnöllisien AI-sairauksien (SA, UDS) varalle: Jos pentu menehtyy AI-sairauteen alle 1-vuotiaana, koko kauppahinta hyvitetään. Jos pentu menehtyy AI-sairauteen alle 2-vuotiaana, puolet kauppahinnasta hyvitetään.