Share |

Pentuesuunnitelmat / Puppy plans

AKITA:

VUORENVARMAN VOITONMARSSI "Kira" & GOROU GO AKOGARENO "Simba"
Pennut ovat syntyneet 6.10. 3 brindleä narttua, 1 punainen narttu, 2 brindleä urosta ja 1 punainen uros. Vapaana yksi brindle narttu. Kira on luonteeltaan äärettömän kiltti ja alistuvainen narttu. Kira ei sano koskaan kellekään pahasti, ei ihmisille eikä koirille. Simba puolestaan on hyvin itserakas ja dominoiva uros. Simba suhtautuu vieraisiin ihmisiin välinpitämättömästi ja muista uroksista Simba ei pidä. Mielestäni nämä vähän vastakohtaiset persoonat tasoittavat sopivasti toisiaan. Kira on kauniin värinen vaalea brindle, jolla on terve rakenne. Simba puolestaan on todella isokokoinen, ylväs ja ryhdikäs uros. Kiran silmät ovat terveet ja lonkat C/C. Simballa on terveet silmät ja lonkat A/A. Pentueen sukusiitos neljän sukupolven mukaan laskettuna 3,13%.
linkki pentueen sukutauluun

kiran_pennut.jpg

---

HANAWA DE LA VALLEE DES SAMOURAIS "Hanna" & FI MVA D'TOSHIYUKI GO MAI TE PORA "Tessu"
16.10. Syntyi 4 punaista urosta, joista kaksi vielä vapaana. Hanna on luonteeltaan herttainen ja ystävällinen kaikille, joskin hieman ujo. Tessun 100% reipas ja avoin luonne täydentää Hannan puutteita. Molemmat vanhemmat ovat erittäin ihmisystävällisiä ja akitoiksi jopa poikkeavan koirasosiaalisia.  Hannalla on terveet silmät ja lonkat A/A. Tessulla silmissä lievä mRD ja lonkat B/B. Pentueen sukusiitos neljän sukupolven mukaan laskettuna 0,00%.
linkki pentueen sukutauluun

hanna_pennut.jpg

---
 Haluatko tarjota kodin aikuiselle koiralle?
Silloin tällöin etsin kotia jalostuksesta eläköityville koirille tai nuorille koirille jotka eivät täytä kaikilta osin jalostuskoiran kriteereitä. Joskus saattaa olla myös kasvatteja etsimässä uutta kotia elämäntilanteiden muutosten myötä. Ota rohkeasti yhteyttä jos sinulla on tarjota rakastava koti aikuiselle koiralle.

KISHU:

Vuorenvarman Sudenpentu "Sakura" & Oosaka No Matsuyoshi Go Kishuu Yoshitakasou "Hakuro"

Sakura synnytti 10.10 viisi pientä kishun alkua: 3 narttua ja 2 urosta. Isällä lonkat A/A, kyynärät 0/0, polvet 0/0 ja terveet silmät. Emolla lonkat C/C, kyynärät 2/0 ja terveet silmät. Molemmat vanhemmat ovat luonteeltaan sosiaalisia ja ystävällisiä. Hakuro omaa enemmän kishun omapäisen luonteen ja Sakura taas on kishuksi erittäin pehmeä ja kiltti. Pentueen sukusiitos neljän sukupolven mukaan laskettuna on 0%. Linkki pentueen sukutauluun.

sakura_pennut.jpg


HOKKAIDO:

FI MVA Kibou Hakugetsu "Kiusa" & POHJ FI SE NO MVA JMV-14 EEJV-14 EEV-14 V-14 JV-14 HeJW-14 HeW-14 EEV-15 MV-15 EUV-15 HeW-15 PMV-15 EUV-16 BENELUXV-16 BEV-16 HeW-16 V-16 Ezo Tarou Howasou "Ricky"
Pentuja odotetaan syntyväksi joulukuun alussa. Upeat valiovanhemmat! Kiusa on luonteeltaan hyvin energinen ja iloinen, hokkaidomaiseen tapaan ensin pidättyväinen, mutta tutustuessaan ihmisystävällinen. Ricky taas on rauhallinen, omanarvonsa tunteva ja ihmisystävällinen. Kiusalla on A/A lonkat ja terveiksi tutkitut silmät. Rickyllä C/C lonkat, kyynärät 0/0 ja terveet silmät. Molemmat vanhemmat ovat CEA geenitestattuja. Tulosten perusteella pennuista tulee CEA:n osalta terveitä, mutta ne kantavat kyseistä virhettä geenissä.

SHIBA:

Sikorka Hannibal poland "Tintti" & FI MVA Tenshimmaru Go Nansou Satomien
Astutus on onnistunut ja punaisia pentuja odotetaan syntyväksi lokakuun lopulla. Molemmilla vanhemmilla on poikkeuksellisen hieno shiban luonne. Erittäin sosiaalisia ja ihmisystävällisiä koiria.  Tintin silmissä todettu lievä distichiasis, polvet 0/0, kyynärät 0/0 ja lonkat A/A, Taken silmät terveet, polvet 2/0 (loukannut toisen polven tapaturmaisesti), kyynärät 0/0 ja lonkat A/A. Pentueen sukusiitos neljän sukupolven mukaan laskettuna 0%.
linkki pentueen sukutauluun
 

Lisätiedot sähköpostilla tai puhelimitse. Täältä löydät yhteystiedot.  

More information by e-mail or phone. Here you can find contact information.

 

PUPPIES POWERED BY:

probooster_logo_ban.jpg

Agria_logo.jpg 

Pennut luovutetaan Vuorenvarman kennelistä:

- Aikaisintaan 7 viikon ikäisinä
- Rekisteröityinä Suomen Kennelliittoon
- Eläinlääkärin tarkastamina
- Mikrosirutettuina
- Madotettuina väh. kahdesti
- Hyvin ihmisiin ja muihin koiriin sosiaalistettuina

Pennut saavat uusiin koteihin lähtiessään mukaansa:

- Japanilaisten rotujen pentukirjan
- Pentupaketin, joka sisältää kaiken mitä pentu rakkauden ja johdonmukaisuuden lisäksi tarvitsee: panta + hihna, ruokakuppi, leluja, pureskeltavaa yms. Pentupaketti on pakattuna hienoon oranssiin Vuorenvarman-reppuun
- Ruokaa, jota pentu on tottunut kennelissä syömään
- Rokotusohjelman

Kauppahinta sisältää edellä mainittujen lisäksi:

- Arvonlisävero 24%
- Agria-pentuvakuutuksen piilevien vikojen varalle
- 20% alennuksen kaikista tarvikeostoista kasvattajan omistamasta eläintarvikeliike Huacayasta
- Kasvattajan tuen kaikissa akitaan/hokkaidoon/shibaan/kishuun liittyvissä kysymyksissä
- Mahdollisuuden palauttaa akita/hokkaido/shiba/kishu kasvattajalle, jos omistaja ei sitä kykene pitämään jostain syystä
- Liittymismaksun ja vuoden jäsenyyden Suomen Nihonken ry:ssä tai Suomen Shiba ry:ssä.
- Akitan pennuilla takuun perinnöllisien AI-sairauksien (SA, UDS) varalle: Jos pentu menehtyy AI-sairauteen alle 1-vuotiaana, koko kauppahinta hyvitetään. Jos pentu menehtyy AI-sairauteen alle 2-vuotiaana, puolet kauppahinnasta hyvitetään.